Ταραντίνο, Αλμοδόβαρ και «Rocky Horror» στην έναρξη του 10ου Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας

Athens Open Air Film Festival 2019 - Άλσος Πετραλώνων / Photo by Nick Katsaros

Η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της καλοκαιρινής Αθήνας επιστρέφει για 10η συνεχόμενη χρονιά και φέρνει μαζί της υπαίθριες προβολές και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε πάρκα, πλατείες, προαύλια μουσείων, αρχαιολογικούς χώρους και θερινά σινεμά της πόλης.

Το 10ο Athens Open Air Film Festival (Θερινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας) ετοιμάζεται να εκκινήσει από την Τεχνόπολη με ένα πολύ δυναμικό κινηματογραφικό τριήμερο, που θα διαρκέσει από την Πέμπτη 25 Ιουνίου έως και το Σάββατο 27 Ιουνίου και στο οποίο θα προβληθούν οι αριστουργηματικές ταινίες «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο (25/6 – 21:30), «Όλα για τη Μητέρα μου» του Πέδρο Αλμοδόβαρ (26/6 – 21:30) και «Rocky Horror Picture Show» του Τζιμ Σάρμαν (27/6 – 22:45).

Το τριήμερο πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και οι προβολές του, όπως και όλες οι προβολές και εκδηλώσεις που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι δωρεάν για το κοινό.

Σχετικά με την την προσέλευση του κοινού

Η διοργάνωση του φεστιβάλ ενημερώνει πως:

・Η είσοδος στον χώρο προβολής θα πραγματοποιείται με δελτία εισόδου από την οδό Ιάκχου και με αυστηρή τήρηση των αναγκαίων αποστάσεων μεταξύ των ενδιαφερόμενων θεατών.

・Η διανομή των δελτίων για την προβολή των ταινιών «Jackie Brown» (Πέμπτη 25 Ιουνίου) και «Όλα για τη Μητέρα μου» (Παρασκευή 26 Ιουνίου) θα ξεκινήσει στις 19:30 μέχρι εξαντλήσεώς τους. Για την προβολή του «Rocky Horror Picture Show» (Σάββατο 27 Ιουνίου) η διανομή των δελτίων θα ξεκινήσει στις 21:00 γιατί η έναρξη της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 22:45.

・Κάθε θεατής θα δικαιούται μόνο 1 δελτίο εισόδου, οπότε παρακαλούμε θερμά να φροντίσετε να έρθετε εγκαίρως μαζί με τους/τις συνοδούς σας σε περίπτωση που επιθυμείτε να καθίσετε κοντά.

 

Το πλήρες πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*